Általános szerződési feltételek

 

A https://edenkertcsarda.hu weboldal böngészésével és használatával a Látogató (illetve Vendég) kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a weboldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési feltételeket, adat- és panaszkezelési szabályokat.

 1. Üzemeltetői adatok
 • Édenkert Csárda és Fogadó Rubin 2005 Kft.
 • adószám: 13621238-2-10
 • cégjegyzékszám: 10-09-026756
 • Telefon: +36 37 386 238
 • Mobil: +36 20 962 4699
 • E-mail cím: info@edenkertcsarda.hu
 • Cím: 3031 Zagyvaszántó, Jókai út 14/A (21-es főút, 11-es kilométer szelvény)
 1. Szolgáltatások

2.1. Termékek

A weboldal Üzemeltetői készételeket, élelmiszereket, italokat (továbbiakban együtt: Termékek) forgalmaznak helyben fogyasztásra és elvitelre. A Termékeknél megjelenített képek illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A Termékek megrendelése helyben, illetve telefonon vagy e-mailben történik. Az árak bruttó árak, melyek az áfát illetve a felszolgálási díjat tartalmazzák.

A Termékek allergéntartalmáról érdeklődni személyesen a Termék rendelésekor vagy előzetesen telefonon és e-mailben is lehetőség van. A Termékeket, amennyiben a lehetőségek adottak, a Vendég kérésére az Üzemeltető allergénmentesen is elkészíti.

2.2. Rendelés

Rendelést több nappal előre is le lehet adni, a rendelés módosítására vagy törlésére 24 órával a szolgáltatás igénybe vétele előtt van lehetőség. Helyben leadott rendelés esetén a megrendelés beérkezésétől számított 10 percen belül lehet lemondani (törölni) azt. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. § c) pontja alapján a gyorsan romlandó termékek esetén a megadott lemondási időn túl nem állhat el a fogyasztó a szerződéstől.

2.3. Asztalfoglalás

Asztalfoglalás minden nap lehetséges az étterem telefonszámain. Rendezvényre történő asztal-, illetve teremfoglalási szándékot a megadott telefonszámon vagy e-mailben kell jelezni, rendezvényszervezési információk szintén ezen keresztül kérhetők.

2.4. Szállás

Az Édenkert Csárda és Fogadóban szobafoglalásra van lehetőség. A szobaárak tartalmazzák az áfát, az idegenforgalmi adót (ifa) viszont nem. Az ifa díja a szállás fizetésekor kerül számlázásra és kiegyenlítésre.

A reggeli és az étkezések díja nem foglaltatik benne a szállás költségében, ezekre való igényt külön kell jelezni a szállás foglalásakor.

A Fogadó területére kisállat megbeszélés szerint vihető be, kivéve vakvezető kutya.

 1. Fizetési módok

Az Édenkert Csárda és Fogadó Rubin 2005 Kft. szolgáltatásainak, termékeinek ára magyar forintban (HUF) fizetendők, melyek kiegyenlíthetők készpénz, bankkártya, étkezési utalvány, SZÉP-kártya, segítségével.

 1. Reklamáció, panasz

A Termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos panasz, észrevétel megtehető személyesen a Termék átvételekor vagy a recepciónál, telefonon illetve e-mailben vagy írásban.

Panasz az Üzemeltető tevékenységével, szolgáltatásával, Termékével, vagy mulasztásával kapcsolatosan felmerülő minden olyan kifogás, amelyben a panaszos egyértelműen az Üzemeltető magatartását / eljárását (különösen: szolgáltatási, ügyintézési, nyilvántartási, számlázási) kifogásolja. Nem minősül panasznak, ha a Vendég általános tájékoztatást, véleményt vagy állásfoglalást igényel.

Az Üzemeltető a panaszügyben hozott érdemi döntését pontos, közérthető és egyértelmű indokolással ellátva, és azt írásba foglalva továbbítja a panaszos részére. Ha az érdemi döntést közlő dokumentum jogszabályra hivatkozik, a jogszabályhely megjelölése mellett annak érdemi rendelkezését is ismerteti. A panasz elutasítása, vagy a panasz kivizsgálására előírt 30 napos törvényi válaszadási határidő eredménytelen eltelte esetén az ügyfél az alábbi testületekhez, illetve hatóságokhoz fordulhat:

– Heves Megyei Fogyasztóvédelmi Hatóság:

Hatvani Járási Hivatal
3000 Hatvan, Balassi Bálint út 14.
Tel: 37/795-078

– Heves Megyei Békéltető Testület:

Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Elnök: Dr. Gordos Csaba
E-mail cím: hkik@hkik.hu

Bíróság:

Az ügyfél döntése alapján a polgári perrendtartás szabályai szerint bírósághoz is fordulhat.